Po kratkem pustno razposajenem februarju, nam je marec prinesel polno praznikov in še več priložnosti za praznovanje. V vrtcu smo izkoristili vse posebne priložnosti, da smo se izkazali in obdarovali. »Rad te imam« je bil stavek meseca. Začeli smo s spoštovanjem do žensk, deklet, dam in 8. marcem. Nismo pozabili mučenikov, 10. marca in se spomnili na moške, gospode, dečke. Vse moči smo usmerili v materinski dan in bolj, ko smo se trudili, peli, deklamirali, ustvarjali, bolj toplo in prijetno so nas božali vse toplejši sončni žarki.

Počasi se je prikradla k nam pomlad. Debele kape so ostale doma in narava je vse bolj vabila po dolgih sprehodih. Prav tako smo pozdravili nov letni čas na Koroški Beli – organizirali smo spomladanski sprehod, potep, ker smo bili založeni z malico kar izlet.  Pot smo si krajšali s pesmijo in bilo je res lepo.

Organizirali smo srečanja s starši. Vrtec smo okrasili s pomladnimi barvami. Odzvali smo se povabilu Medobčinskega društva invalidov in razveselili še tam.

Skratka, na Koroški Beli nam očitno tudi pomladi dolgčas ne bo.