Obvestilo o poteku obnovitvenih del v enoti Angelce Ocepek na Cesti Cirila Tavčarja 21

 

Spoštovani.

 

Obveščam vas, da energetska sanacija v enoti na Cesti Cirila Tavčarja 21 še vedno ni končana. Dela v enoti so se zavlekla zaradi zamude pri dobavi oken. Izvajalec nam je zagotovil, da bodo otroci lahko v svoje oddelke vstopili s 1. 9. 2021. Prav tako bodo sestanki s starši izvedeni v torek, 31. 8. 2021.

Zaradi zamude pri dobavi oken se bodo posledično zunanja dela zavlekla do najkasneje 30. 9. 2021. Glede na to, da naj bi bila vsa okna zamenjana do 15. 9. 2021, bo nekaj del potrebnih tudi v igralnicah. Ta dela naj bi se opravila v času ko otrok ni v vrtcu, prav tako bo poskrbljeno za čiščenje.

Glede dostopa in vstopa v vrtec vas obveščam, da bo odprt le en vhod v vrtec. Ta bo zaščiten s koridorjem, ki naj bi zagotovil, da bomo vsi deležniki lahko varno vstopili v vrtec. Vsi starši in zaposleni pa bomo morali dosledno upoštevati varnostne in druge oznake ter navodila predstavnikov gradbišča, tako na parkirišču kot v vrtcu. Zunanje igrišče za otroke do nadaljnjega ne bo v uporabi.

Prosimo vas za razumevanje.

 

S spoštovanjem.                                                                                                                Vanja Kramar, dipl. vzg.

ravnateljica