Deželi vlada jesen in letošnja  je milo rečeno prelepa. Razvaja nas s toplim vremenom, ki kar vabi v  naravo in jesenski gozd je prava paša za oči. Tudi mi smo se podali v gozd, ta pa že sam po sebi ponuja poligon zabave in nešteto možnosti za raziskovanje.

Družili smo se na kostanjevem pikniku.  Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem staršem in stari staršem , ki ste nas dodobra založili s temi res okusnimi plodovi.

Ustvarjali smo iz različnih materialov, se posluževali raznih tehnik in izdelki, ki so rezultat tega, že krasijo naše prostore.

Sproščali smo se na delavnici gospe Tavčar-Masaža obraza.

Člani vokalno –dramske skupine Drobižki so že usvojili prve plesne korake in verze.

Ker se zavedamo izjemnega pomena pravljic za razvoj in ustvarjalnosti, domišljije, širjenje besednega zaklada, krepitev pozitivnega odnosa do kulture, smo člani strokovnega tima pripravili predstavo Babica Marmelada.

Na obisk je priletela čarovnica Mica. V kotel je vrgla 3 zmajeve luske, 16 črvivih klobas, eno meglico z vrha Kleka. Vse to je pomešala s kurjim krempljem in nam skuhala za pol leta dobre volje ter nam zaželela lepe, brezskrbne jesenske počitnice.