No, pa smo pripeljali do konca še eno vrtčevsko leto in tudi to je bilo enkratno, zanimivo  ter neponovljivo. Preden pa se poslovimo in odidemo na zaslužene počitnice, vam povemo le še to, kaj vse smo počeli v juniju.

V začetku meseca nas je popolnoma prevzel in začaral čarodej Toni. Na Brihtinem dnevu v Kinu Železar smo si ogledali predstavo in prevzeli pohvale. Skupaj z Aktivom žena Hrušica, smo sodelovali na razstavi ob prazniku krajevne skupnosti Hrušica in upamo, da ste si jo ogledali, ker je bila res lepa in zanimiva. S starši smo se družili na zaključnih srečanjih, mi pa smo se veselili na Vrtni balonovi zabavi. S petjem in glasbo smo medse privabili kar nekaj lokalnih prebivalcev in dopoldne je minilo prav zares prehitro. Namesto kosila smo imeli tudi čisto pravi piknik. Sproščali smo se na masažah. Uživali smo  v mini kinu, Drobižki pa so pridno vadili za sklepno dejanje letošnjega vrtčevskega leta, ki bo v soboto 22. 6. 2024 ob 16.uri na prireditvenem prostoru »Na placu«. Na prireditvi ob 120 obletnici PGD Hrušica, se bodo predstavili z odrsko postavitvijo – Kaj nam pa morejo in ob tej priložnosti vabijo vse ljubitelje ljudskega izročila, da se dogodka udeležite.

Čisto ob koncu pa le še tale misel Johna Lubbocka: Počitek ni lenoba in  ležanje v travi na poletni dan, poslušanje žuborenja vode, opazovanje oblakov, ni zapravljanje časa…

Želimo vam lepe, varne počitnice in na snidenje septembra. Vsem tistim, ki  boste takrat prvič prestopili prag šole pa vse dobro na novi  poti.