Skupnost vrtcev Slovenije je organiziralo 6. Športne igre slovenskih vrtcev z namenom srečanja vseh zaposlenih. Na način iger brez meja se zaposleni povezujejo, trudijo in zabavajo, pokažejo pripadnost svojemu vrtcu in kraju in celotnemu področju predšolske vzgoje.

Opogumile smo se tudi zaposlene iz našega vrtca in se pod imenom Narciske podale v Prekmurje, v Moravske toplice. Nasmejani, prijazni obrazi so nas pričakali, me pa smo navdušeno opazovale vse pisane majčke, ki so se bahale na sodelavcih iz drugih vrtcev po Sloveniji, navijaške ekipe, ki so bodrile svoje tekmovalce in vladala je tako prijetna klima, da so nas hitro posvojili in v prijetnem, zdravo tekmovalnem duhu, se je kmalu slišalo tudi znano navijanje JE-SE-NI-CE.

Domov se nismo vrnile s pokalom ampak s čudovito izkušnjo, navdušene, ganjene, z novimi prijatelji in predvsem z željo, da na naslednjih igrah našo tričlansko ekipo povečamo in okrepimo z navijači in da se za to čudovito vzdušje odločijo tudi sodelavci.

Dan smo otvorili s pesmijo Vlada Kreslina, Vse se da, me pa bi strnile prispevek z enako mislijo in vodilom, res Vse se da!