Prvi teden v oktobru poznamo tudi kot TEDEN OTROKA. Letos je bila iztočnica tedna SKUPAJ SE IMAMO DOBRO ali kot pravi letošnji ambasador Nipke »Skp se mava dobr«.

Na Koroški Beli smo povezali dobro se imeti z aktivnim sodelovanjem in z zanimivimi dejavnostmi, ob katerih uživamo, se zabavamo, smejimo. V ponedeljek smo garderobo začarali v gledališče in se predali igrani/lutkovni predstavi Babica Marmelada. V torek je dvorišče vrtca postalo zabavališče in smo se vrteli, plesali in noreli. Sreda je dan za kino in ker je bilo vreme tako čudovito, tudi za naravo in gibanje. Četrtek se je igrišče prelevilo v skoraj olimpijski stadion, različne postaje smo povezali v ogromen poligon, dodatno vrednost je sigurno imela odlična glasbena spremljava, ki nas je bodrila in dodatno motivirala. Petek, petek je že sam po sebi naš najljubši dan, vseeno se družimo s prijatelji in vemo, da bo kmalu tudi čas samo za družino. V petek bomo imeli igralni dan, izkoristili bomo še tople jesenske sončne žarke za bližji gozd in če naberemo dovolj kostanja, vas morda povabimo na piknik.

Vsakič ko smo skupaj, se sigurno najde vsaj nekaj novega, zabavnega, prijetnega in ko se malce utrujeni, z umazanimi hlačami, naši najmlajši stisnejo v objem staršev, se je lepo zavedati, da se imamo res dobro.